CONSULT-ING - RÅDGIVENDE INGENIØR FIRMA - ALT PÅ ET STED KONTAKT FORSIDEN

"CONSULT-ING” dækker alle traditionelle faser indenfor arkitektfaget fra skitsering til myndighedsbehandling og opfølgning af byggesagen. Det er firmaets målsætning at medvirke til at udvikle og gennemføre projekter af høj arkitektonisk kvalitet og funktionalitet.

Kendetegnende for bygningsopgaverne er, at de gennemføres fra helhed til detalje og fra idé til udførelse i nært samarbejde med bygherren og myndigheder og med høj finish og funktionalitet til følge. Opgaver løses i en tæt dialog med bygherren for at opnå et optimalt resultat og indenfor aftalt økonomi og tidsramme.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Tænker De på at gå i gang med et byggeprojekt, er der meget at tage stilling til. Måske vil det være en god idé at få udført et forslag til, hvordan et nyt hus kan komme til at se ud. Det er vigtigt, at projektet bliver fantasifuldt og økonomisk forsvarligt. Vi hjælper med at omforme dine tanker til realitet … Vi deltager gerne i uforbindende drøftelser af konkrete projekter eller projektidéer under udvikling, ligesom vi gerne giver uforpligtende honoraroverslag. De er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Under menuen "PRISER" kan du beregne de vejledende priser, på arkitekt og ingeniørarbejde, ud fra byggeriets areal. Vi udfører arkitektarbejde til fast pris og leverer pakkeløsninger, så kunderne får det hele leveret fra samme sted - "Byggeklar".

CONSULT-ING Telefon 2287 2299 · e-mail: info@consult-ing.dk
Junivej 35 · 8210 Aarhus V Forside · Arkitekttegninger · Statiske Beregninger · Energiberegninger · Priser · Kontakt