CONSULT-ING - RÅDGIVENDE INGENIØR FIRMA - ALT PÅ ET STED KONTAKT FORSIDEN
consult-ing statiske beregninger

Statiske beregninger er vores hoved-kompetencer. Vi har stor erfaring i at udarbejde det nødvendige materiale til godkendelse hos myndigheder og udførelse på byggepladsen.

Kommunerne forlanger i stigende grad statisk dokumentation - også på mindre projekter, hvor større firmaer ofte er for dyre. Vi leverer det nødvendige materiale til fordelagtig pris og god kvalitet.

"CONSULT-ING" projekterer alle former for konstruktioner i materialetyper, såsom træ, beton, stål, komposit, etc. Firmaets politik er at være på forkant med udviklingen inden for fagområdet, hvilket sikres ved konstant løbende efteruddannelse og anvendelse af moderne opdateret teknisk udstyr og software.

Vi følger den rivende udvikling i dansk byggeri hvor design spiller en stor rolle. Samtidig med at der stilles større krav til det ingeniørmæssige design, stilles der også krav til kvaliteten af de beregninger der ligger til grund for valget af konstruktionsløsninger. Vores moderne software kan simulere hele konstruktioner eller enkelte elementers påvirkning i en konstruktion samt vurdere materialespændinger og deformationer under påvirkning.

Projekteringen af bærende konstruktioner foregår på alle niveauer fra programmering og projektforslag over statiske beregninger og detailprojekt til tilsyn og opfølgning på projekterne.

Opgaverne kan variere i størrelse fra ganske små til helt store.

Under menuen "PRISER" kan du beregne de vejledende priser på arkitekt og ingeniørarbejde ud fra byggeriets areal. Vi udfører ingeniørarbejde til fast lav pris og leverer pakkeløsninger, så kunderne får det hele leveret fra samme sted - "Byggeklar".

CONSULT-ING Telefon 2287 2299 · e-mail: info@consult-ing.dk
Junivej 35 · 8210 Aarhus V Forside · Arkitekttegninger · Statiske Beregninger · Energiberegninger · Priser · Kontakt